Vynikajúca talianska torta caprese, alebo mafiánsky koláč, keďže neobsahuje múku je vhodná i pre celiatikov, čiže pre bezlepkovú stravu. Je to tradičná talianska torta, ktorej recept pochádza z ostrova Capri. Táto rýchla a výborná torta s lahodnou chuťou čokolády a orieškov je vhodná i na rôzne rodinné oslavy a iné príležitosti. Tortu hravo zvládne i začiatočník.
Latest Posts
Bábovka z domáceho vaječného likéru
Keďže u nás doma sú bábovky veľmi obľúbené, rozhodla som sa v tento vianočný čas i ja jednu upiecť. Prednedávnom som robila domáci vaječný likér, mala som chuť na kávičku s likérom a čo k tomu sladké? No predsa lahodná bábovka s príchuťou vaječného likéru. Môžem povedať, že táto vynikajúca bábovka z domáceho vaječného likéru sa u nás […]