Parmezánové chipsy

Tieto parmezánové „chuťovky“ sú u nás veľmi obľúbené. Často ich pripravujem ku krémovým polievkam namiesto krutónov. Ich príprava je jednoduchá a výsledok si zamilujete.

Na parmezánové chipsy potrebujeme:

Postup:

Parmezán postrúhame na drobno a poukladáme na plech vymastený olivovým olejom (namiesto vymasteného plechu môžete použiť papier na pečenie). Z parmezánu vytvárame malé kôpky (vysoké približne 0,5-1 cm). Pečieme v rúre na 170-180 °C približne 5 minút. Mali by byť upečené dozlatista, nie do hneda.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.