Bábovka z kyslej smotany

Vynikajúca a rýchla hrnčeková bábovka z kyslej smotany, Granka a orechov

Suroviny (1 hrnček = 250 ml) :

1 hrnček kyslá smotana,

1 hrnček hladká múka,

1 ks kypriaci prášok do pečiva,

1 hrnček práškový cukor,

1 vanilkoý cukor,

1 hrnček Granko,

1 hrnček mleté vlašské orechy alebo mandle,

3 vajcia,

1/2 hrnčeka oleja.

Postup:

Všetko spolu vymiešame ručným mixérom. Hotové cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy a dáme piecť. Pečieme pri teplote 170 stupňov Celzia zhruba 50 až 60 minút.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.