Višňovo-kakaová raw

Višňovo-kakaová raw

Višňovo-kakaová raw torta

Suroviny na korpus:
200 g mandle najemno nasekané,
100 g vlašské orechy najemno nasekané,
20 sušené ďatle, alebo 35-40 sušené slivky,
štipka soli,
hrsť sušené čerešne, višne alebo brusnice (alebo mix),
1 ČL vanilkový extrakt,
2 PL kokosový olej,
2 PL RAW kakao.

Suroviny na plnku :

300 g zmäknuté kešu orechy natural (namočené vo vode aspoň na 2 hod.),

300 ml sójové mlieko,

100 ml kokosový olej,

štipka soli,

1 ČL vanilkový extrakt,

150 ml med, alebo javorový sirup.

170 g mrazené višne bez kôstky.

Postup:

Orechy a mandle rozmixujeme s ďatlami, pridáme soľ, ostatné suroviny, všetko spolu dobre rozmixujeme a vypracujeme lepivú hmotu, ktorú natlačíme na spodok tortovej formy. Pripravíme si krém. Všetky ingrediencie na krém rozmixujeme do hladka a hmotu rozotrieme na korpus (ak je hmota hustá, pridáme pár lyžíc vody). Hotovú tortu dáme stuhnúť do chladničky aspoň na 8 hodín. Ozdobíme ovocím.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *