Vajíčková nátierka

Vajíčkové nátierky, či pomazánky, sú vhodné na studené misy, očká, chlebíky, ale i len tak k raňajkám, či k večeri. Recept na vajíčkovú pomazánku, ktorú robievam s kyslou smotanou, som už pridala, teraz pridávam recept na vajíčkovú nátierku, ktorú robievam s nátierkovým maslom 🙂

Vajíčková nátierka

Suroviny:

6 ks vajcia na tvrdo,

250 g nátierkové maslo (Perla maslová so štipkou soli),

1-2 PL plnotučná horčica,

4-5 strúčikov cesnaku,

1 PL kečup,

soľ podľa chuti,

môžeme pridať aj petržlenovú vňať.

 

Postup:

Vajcia uvaríme na tvrdo a nakrájame na drobno. Pridáme nátierkové maslo, pretlačený cesnak, horčicu, kečup a soľ podľa chuti. Všetko spolu dobre premiešame. Hotovú nátierku natrieme na chlieb, očká… a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.