Horúca čokoláda s Nutellou

Horúca čokoláda s Nutellou

Horúca čokoláda s Nutellou je sladký lieskovo-orieškový, čokoládový nápoj,  ktorý zahreje a poteší najmä počas studených a zimných večerov. Takejto pochúťke odolá máloktorý maškrtný jazýček. A keď sa ozdobí domácou šľahačkou, labužnícky zážitok tejto lahodnej domácej čokolády je na svete. Čokoláda je nenáročná na prípravu, keďže zaberie maximálne 5 minút, takže ju zvládne každá gazdinka. A ak si chceme maškrtu pripraviť v zdravšej verzii, môžeme zameniť Nutellu napríklad za Ghitelu (nátierka v bio kvalite), POWER NOUGAT (lieskovo-orieškový krém)….

Horúca čokoláda s Nutellou

Suroviny:

1 hrnček mlieka,

2,5 PL Nutella, Ghitella, POWER NOUGAT….,

1 PL kakao,

štipka soli.

 

Postup:

Všetky ingrediencie prihrejeme v hrnčeku za stáleho miešania. Keď sa suroviny spoja vznikne čokoláda, ktorú nalejeme do pohára. Dozdobíme domácou šľahačkou a posypeme mletými orieškami.

 



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *